Klíma Tüntetés Budapest

Klíma Tüntetés Budapest

Hyundai I30 Műszerfal

March 18, 2022

Legutóbbi Hyundai tesztünk alanya a használt pakolós/családi kategóriába tartozott, most azonban egy városi létre tervezett, friss generációs – tehát alaposan átszabott -, mégis árban igen barátságos típust teszteltünk. Nézzük hát az idén 10 éves, immár harmadik generációs Hyundai i30-at, melyet a debreceni Ujhelyi-Autó Kft. -től hoztunk el. Első pillantásra nem is távol-keleti modellt látunk, hanem egy szinte teljesen európai kivitelt, nos, ez egyáltalán nem véletlen, hiszen egy Európában tervezett autóról beszélünk, így aztán fel is fedezhetjük több konkurens dizánjvonását benne. De pont ez az európaiság adja az i30 karakteres megjelenését. Jól jellemzi ezt a krómozott hűtőrácsa, az igényesen szegélyezett oldalablakai, valamint lámpái, amik egyébként elől-hátul LED-es technológiával vannak ellátva. Illetve ne felejtsük ki az egyszerű, de annál jobban eltalált hátulját, mely szintén magán viseli a Hyundai-jellemvonásokat. Így áll össze egy igazi finom formává az i30. Az autó 4340 mm hosszú, és 1795 mm széles, valamint 1455 mm magas, tengelytávja pedig 2650 mm, utóbbi adat teljesen megegyezik az elődével, az i30 hossza viszont 4 centit nőtt.

A Hyundai i30 fedélzeti rendszere - Mobilarena Autó+mobil teszt

Tolatókamera Legyen élmény a tolatás! Amikor tolatni kezd, bekapcsol a tolatókamera és a lebegő képernyőn láthatóvá válik, hogy ön merre kormányozza az autót. Dinamikus segédvonalak könnyítik az irányban maradást, így ön minden egyes alkalommal tökéletesen tud parkolni. Elektromos rögzítőfék Az elektromos rögzítőfék könnyed működésű és nagyobb tárolóhelyet biztosít a középkonzolon. Miután a vezető a járművet teljesen leállította, az Auto Hold funkció automatikusan fenntartja a féknyomást, biztosítva ezzel, hogy a jármű még a fékpedál felengedésével se mozduljon el előre vagy hátra. Amint a járművezető a gázpedálra lép, a fékek felengednek. Hátsó légbeömlők Legyen minden utas elégedett! A hátsó üléseken utazók kényelme érdekében a i30 kombi hátsó légbeömlőkkel is felszerelt. Mivel a légbeömlőket a középkonzol hátulján helyeztük el, a hátul ülő utasok kedvük szerint szabályozhatják a meleg vagy hideg levegő áramlását. Memóriás elektromos vezetőülés Pontosan úgy, ahogyan szereti – minden alkalommal.

Az információ a navigációs berendezés kijelzőjén és a Supervision műszeregységben egyaránt megjelenik. Holttér-felügyelet (BSD) Hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a holttérben tartózkodó, közeli járművekre. Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS) és önálló vészfékező rendszer (AEB) Az FCWS az előre tekintő kamera segítségével észleli, ha frontális ütközés veszélye fenyeget, és figyelmezteti erre a sofőrt. Az AEB pedig automatikus vészfékezéssel igyekszik elkerülni az ütközést, vagy csökkenteni annak súlyosságát. Az FCWS opcióként elülső radarral is kiegészíthető, ami a gyalogosok észlelését is lehetővé teszi. Adaptív intelligens sebességtartó automata (ASCC) Automatikusan tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, állandóan lassítva vagy gyorsítva az előre meghatározott tempóra. A lassan haladó, meg-megtorpanó forgalomban az ASCC teljes megállás után is képes tartani az előre beállított követési távolságot. Amint úgy érzékeli, hogy ismét elindult a forgalom, a rendszer újraindítja az erőforrást.

Gyári új, utángyártott és bontott alkatrészek eladók. Tekintse meg további hirdetéseinket is. (Kód: 1405169) Tel.

Kanyarfény A kanyarfény megvilágítja a kanyarodó autó előtti utat, biztonságossá téve az éjszakai közlekedést. Elektronikus menetstabilizáló program (ESP) A járműstabilizáló rendszerrel (VSM) együttműködve javítja a kerék tapadását és segíti a jármű feletti uralom megtartását, különösen alacsony tapadású útfelületeken. Véletlen/irányjelzés nélküli sávelhagyás esetén azonnali vizuális, majd hangjelzéssel figyelmeztet. Keréknyomás-ellenőrző rendszer Érzékeli és jelzi, ha valamelyik gumiabroncsban csökken a nyomás. Visszagurulás-gátló (HAC) Praktikus segítség, ha meredek lejtőn kell elindulni. Állítható magasságú biztonsági öv övfeszítővel Az első ülések biztonsági öve a nagyobb biztonság és kényelem érdekében állítható magasságú. 6 légzsák Teljes körű védelem a két első, a két oldalsó és a két függönylégzsáknak köszönhetően. Tesztek Piaci tesztek Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen! Autónavigátor - Nemzetközi menetjegy A Hyundai az i20-assal is megmutatta, hogy tudnak európai ízlésre hangolt autót csinálni, ha akarnak.

HYUNDAI elektromos alkatrészek / kapcsolók, nyomógombok árak, vásárlás

És itt is van egy potméter, amivel lehet jobbra-balra haladni. [+] A kijelző alatt van az SD-kártyának egy nyílás, itt esetünkben a térképadatbázist tartalmazó lapka üldögélt (és vidáman megnyomtam a vészvillogót, amikor babráltam), az automata váltó karja előtt viszont találunk USB portot, szivargyújtót, aux bemenetet is, valamint egy vezeték nélküli töltést lehetővé tevő Qi-padot, ahová még egy Galaxy S9+ is odafért. És töltött. [+] A kormányon levő gombokkal is lehet állítani a hangerőt, felvenni a hívást, a hangvezérlésnek is akad egy billentyű, ami sajnos magyarul egy mukkot sem ért. Annak ellenére sem, hogy egyébként például az Android Auto szépen, magyarul felolvassa a beérkező üzeneteket is, majd felszólít, hogy nyomjuk meg ezt a gombot és mondjuk azt, hogy válasz. Megtettem, a jutalmam az volt, hogy a térképen kikereste nekem a Heti Válasz szerkesztőségének a címét. Ami egyébként épp megszűnt… A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Hyundai i30 muszerfal interior
  • Hyundai i30 villog a műszerfal
  • Hyundai i30 műszerfal
  • Lego ninjago 2 évad 27 rész 5
  • Alkatrészek HYUNDAI i30 és autós kiegészítők olcsón online

ÍME, AZ AUTÓ, NEKÜNK! Ritkán születik olyan autó, ami megjelenésében és hangulatában is pont olyan, mint amilyennek kívántuk volna. A vadonatúj Hyundai i30 ilyen autó, méghozzá a lehető legstílusosabb. IDŐTÁLLÓ FORMATERV A pontosan megmunkált felületek, az elkeskenyedő sziluett, a kifejező formai részletek kecses, egyszerű kifinomultságról tanúskodnak. Karakteres formaterv A vadonatúj i30 időtálló formaterve erőteljes vonzerőt, érzelmi kötődést ébreszt. Élvezetesen vezethető Az új motorválaszték, a többlengőkaros hátsó felfüggesztés és a kategóriaelső szerkezeti szilárdság különösen élvezetessé teszi a vadonatúj i30 vezetését. LÉPJ TOVÁBB STÍLUSOSAN! A vadonatúj i30 időtlen dizájn-koncepciója a gondosan megmunkált, érzelmektől átitatott részletekben is tetten érhető. LÉPJ TOVÁBB KÉNYELEMBEN! A műszerfal és a belső tér megnyugtató egyszerűsége elegáns, minőségi, tágas tér hatását kelti. Nem illúzió: a vadonatúj i30 a kategória egyik legtágasabb képviselője.