Klíma Tüntetés Budapest

Klíma Tüntetés Budapest

Suzuki Sx4 Cross Teszt

March 18, 2022

Ha nem használjuk ki, nem járunk telekre/vidékre, és többnyire csak kiépített utakra lépünk vele, nyugodt szívvel hagyhatjuk a zsebünkben az említett összeget. Legnagyobb riválisa házon belül érkezik: 6 110 000 forintért van mutatós Vitara S manuális váltóval, igaz összkerékhajtás nélkül, de 6 310 000 forintért már egyhatos dízelt kapunk Allgrippel, GL+ felszereltséggel. Galéria: Suzuki SX4 S-Cross 1. 4 Boosterjet Teszt

Nyerő páros - Suzuki SX4 S-Cross Hybrid teszt - Autónavigátor.hu

A csomagtér alaphelyzetben 430 literes, 60:40 arányban dönthető üléstámlák révén bővíthetjük 875 literesre, ilyenkor majdnem sík felületet kapunk. Két oldalt kisebb üregeket alakítottak ki benne, van 12 voltos csatlakozó, valamint három akasztókampó. Praktikus és jól használható az S-Cross belseje, az mondható el róla, mint az egész autóról: nem villant trükköket, hanem teszi a dolgát tisztességgel, hozva, amit elvárunk a dolgos hétköznapokban. Semmi több, csak a lényeg, jól elvégezve. Ha valami pluszt szeretnénk tőle, akkor az a motortérben keresendő. Az 1. 4 literes Boosterjet remek darab, fickósan viszi előre az Allgip hajtással felvértezett S-Crosst. 140 lóerős teljesítménye 5500-nál jelentkezik, a 220 Nm nyomaték pedig már 1500-tól megvan, egészen 4000-ig. Üresen 1215 kilós a hatsebességes manuális váltóval szerelt változat, és a turbós motor olyan meggyőzően teljesít, mint tette azt a Vitara S-ben. Papíron 10. 2 másodperc alatt van százon, amitől nem fogunk hanyatt esni így 2016-ban, de ennél sokkal többet mond a jól autózható karaktere és dinamikája.

Pár mondat a vezethetőségről. A 140 lóerős K14C motorkóddal ellátott erőforrás teljesítményét egy 6 sebességes kézi váltón keresztül adja le az útra. A váltó kapcsolása pontos, minden irányban simán jár, az első 8-10 ezer kilométeren egyedül a kettes fokozatba kapcsoláskor akadt kicsit, de a használat során ez a jelenség azóta megszűnt. A váltásesedékesség jelző fokozattól függően 2200-2600 -as fordulatszámnál javasolja a magasabb fokozatba kapcsolást. Az autó gyorsulása 0-100 km/h -ra 9 másodperc körüli, nem esik nehezére 4 személlyel, és megpakolt csomagtartóval sem egy-egy országúti előzés, sőt időnként mintha kérné a tempósabb csapatást. A motor a maximális 220 Nm -es nyomatékát széles tartományban, 1500 -tól 4000 -es fordulat között adja le. Turbólyuk nincs, egyenletesen húz, a maximális teljesítményét 5500 –as fordulatszámnál éri el. A magas építés ellenére az autó futása stabil, sportosan vett kanyarokban sem dülöngél a kasztni. A komplett futómű megegyezik a Vitaráéval, bírja a magyar utakat.

suzuki sx4 s-cross teszt

Anyádér sipósz? Ne sípojjá! – Suzuki S-Cross 1,4 Boosterjet - Blikk.hu

  1. Mi az oka ha a férfi nem megy el
  2. Suzuki Sx4 S-Cross – Tartós teszt – ami eddig kimaradt - Autó tesztek - Tesztelok.hu
  3. Itthon: Schmuck Andor mégsem indul a főpolgármesteri székért | hvg.hu
  4. Mezőgazdasági kiadó könyvei
  5. Chat regisztráció
  6. Kiadó ház budapest
  7. Fehértói Halászcsárda és Szálloda, Szeged – 2020 legfrissebb árai
  8. Eladó ház zánka
  9. Nyerő páros - Suzuki SX4 S-Cross Hybrid teszt - Autónavigátor.hu
  10. Kapcsolat nap számláló
comfort bútor veszprém